Borrelarrangement met drankje na afloop

donderdag 19 juni 202522:00 (einde 23:00) Het Park

Borrelplank inclusief drankje naar keuze (€7,50 per persoon): Mix van hartige lekkernijen en een drankje uit het Hollands Assortiment

Bittergarnituur inclusief drankje naar keuze (€8,50 per persoon): Mix van twee bourgondische bitterballen en twee vegetarische oesterzwambitterballen en een drankje uit het Hollands Assortiment

Wij vragen u zich te melden bij het buffet in de foyer.
Bij keuze van dit arrangement wordt een tafel voor u gereserveerd in de Othellofoyer. In de foyer wordt u begeleid naar uw tafel en kunt u een drankje kiezen uit het Hollands Assortiment (bier, wijn en fris). 

*Dit arrangement is excl. de kaarten voor de voorstelling

Kies tickets en prijzen Maximaal 10 tickets

Borrelplank met drankje € 7,50 0
Bittergarnituur met drankje - 4 stuks € 8,50 0
Totaal

Selecteer het aantal stoelen dat je wilt reserveren.  Als je twee of meer kaarten koopt, gaan wij er vanuit dat je naast elkaar kunt zitten.

Als je niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij je apart kaarten te kopen.

Slecht ter been?Kies dan plaatsen op de eerste 4 rijen in de Hamletzaal, of aan de rechterkant van de zaal. Of neem contact op met de Servicebalie.

Voor reguliere voorstellingen* betaal je €0,50 tijdelijke restauratiekosten én € 2,00 aan transactiekosten per ticket, met een maximum van € 7,50. Deze kosten komen bovenop de ticket prijs.

* Dit geldt niet voor arrangementen, inleidingen, en sommige verhuringen.

Contact

Heb je vragen over het gebruik van de webshop of over de aankoop van je tickets?
Neem dan contact op met Het Park:  contact pagina